torstai 14. marraskuuta 2019

Kissalamme kuulumisia

22.6.2020

Somasta (Noxx Emberkit) on tullut emo❤️♥️. Hänen ja Tepon eli suklaanaamio balineesin, Frostnight's Paint Your Sky With Rainbown lapset syntyivät viime yönä. Pesässä tuhisee viisi suklaalta näyttävää kuviollista itämaista. Synnytys meni erittäin hyvin ja Soma on huolehtiva äiti.

M-pentueen sukutaulun näet täältä.  Somppeliinista näet lisää tietoja täältä.    

Olemme harkinneet pentujen nimiksi suomalaisia poliitikkoja esim. Sungain Martti Ahtisaari ja Mauno Koivisto. 😂🤪🤣

     
Teppo eli Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow, bal b
Suuret kiitokset Mirkka, että annoit tämän rakkauden syttyä. 

10.5.2020

Soman ja Tepon ❤️♥️💗❣️💓tulinen rakkaus 🔥 tuottanee tulosta. ♥️❣️💓💗
Soman tisut ovat terhistyneet. Nyt vain peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin.

Teppo eli komea prinssi on suklaanaamio balineesi, Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow. Sukutaulun näet täältä.  Somppeliinista näet lisää tietoja täältä.    
Jos onni suosii, vauvelit näkevät päivänvalon n. 24.6. Vauvelit voivat olla lyhytkarvaisia variantteja eli siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja tai pitkäkarvaisia eli balineeseja ja itämaisia pitkäkarvoja. Väreinä vain diluutioita eli suklaita ja liloja, naamiolla tai ilman ja kuvioilla tai ilman. 💓💗♥️❤️💖♥️ ❣️ 💗 💖 💝 💌 💘 ♥️ 💋 

     
Teppo eli Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow, bal b


2.5.2020

Julkaisin Youtubessa ohjeen kissojen ruokinnasta: 

18.4.2020

Soma on viettämässä romanttista seksiviikonloppua Sastamalassa. Rakkaus on leimahtunut.<3 <3 <3
Soman komea prinssi on suklaanaamio balineesi, Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow. Sukutaulun näet täältä.  Somppeliinista näet lisää tietoja täältä.    

    
Teppo eli Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow, bal b
Suuret kiitokset Mirkka, että annoit tämän rakkauden syttyä. 

2.2.2020

Spokin Ja Paten pennut syntyivät. Niistä tarkemmin Pentueet-tekstissä.

29.11.2019

Spokin sulhanen on Pate eli Fi*Arhantin Patrick L. sia a
Paten ja Spokin lemmenloma onnistui hyvin. Pari kujerteli toisilleen yhtenään ja jos Spokin laittoi hetkeksi toiseen huoneeseen lepäämään, alkoi rakkaan kutsumishuudot kaikua läpi huoneiston. Oli ihanaa seurata rakastuneen parin helliä kosketuksia, nuolaisuja ja maukaisuja.

Tästä näpäyttämällä näet Spokin ja Paten helliä hetkiä. <3

Pate osoittautui erittäin ihanaksi kolliksi luonteeltaan. Kehräsi kaikille ihmisillä, oli luottavainen ja sopuisa. Pate puhdisti hartaasti nuolemalla Venla-tyttäreni hiuksia. Sitähän ei voinut hymyilemättä katsella. Poika on niin ihanan rakastava ja hellä kolleroinen. :) <3

Tänä näpäyttämällä näet, kuinka Pate pesee Venlan tukkaa.

Hän oli myös Spokille ymmärtäväinen, jaksoi kujerrella ja liehitellä tuntikausia kokematonta tyttöä. Kärsivällisyys myös palkittiin ja Pate voitti Spokin sydämen.

Mahdolliset rakkauden hedelmät alkavat antaa merkkejä n. kolmen viikon päästä. Silloin pitäisi alkaa nisien punertua ja hiukan turvota.  Vauveleiden sukutaulu onkin melkoinen, sillä suku on varsin laaja ja  monipuolinen eikä sukusiitosta ole lainkaan. Patrikin isän suku on englantilaista Madfet-linjaa, isä tosin kävi syntymässä Tsekeissä ja äidin perinteistä Arhantin linjaa. Spok taas on aivan toisista linjoista Baila-Bailan kissalasta, jonka sukutauluista ei löydy muita kuin siamilaisia. Spokin isän suku on suomalaiskissojen taustalla äärimmäisen harvinainen. Sukutaulu on Pennut-otsikon alla.

26.11.2019

Hain Paten eilen ja illalla pariskunta tutustui toisiinsa. Kovasti maukuivat ja kurnuttivat eli kertoivat toisillensa omia ajatuksiaan ja toiveitaan. Niinhän sitä tutustutaan. :)

Yöllä olivat ilmeisesti jo hyviä tuttuja, koska rakkaus syveni intohimoksi ja aamulla käyttäytyivät kuin vanha sopuisa pariskunta. On ollut kyllä jännittävää seurata tätä näytelmää.

14.11.2019

Hei!

Kissalassamme on häitä suunnitteilla. Komea sininaamio kollipoika Pate eli Fi*Arhantin Patrick L. on juuri nyt Spokin luona kyläilemässä ja hääkellot kilkattavat. Suuret kiitokset Anneli Nummelinille, että antoi Paten meille kyläilemään ja Spokia viettelemään.
Jos rakkaus tuottaa hedelmää, on pentuja tulossa viikolla 9 (2019).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentueet

Fin*Sungain N-pentue, 6.1.2021 Spok (Baila-Bailan Oh No Lets Go, SIA f) x Riemu (IC Deraza Royal Rock-A-Berry, SIA n). Yhteys ...