torstai 14. marraskuuta 2019

Kissalamme kuulumisia

4.3.2023

Leena synnytti kuusi ihanaa vauvaa!  
Pentujen isä  on Mummeli Gretazinho Angelo. Pentueet-sivulla lisää juttuja pennuista. https://kissalasungain.blogspot.com/2020/01/pentueet.html


31.1.2023

Uusimmat
* Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Leena odottaa vauvoja. Kävimme ultrassa viime viikolla.
* Tulevien pentujen isä Angelo menestyi upeasti viikonloppuna Porvoossa: Hän voitti BEST in Show -kisan. Onnea Paula Jaakkola. Pentueet-sivulla on kuvia ja tietoja Angelosta. https://kissalasungain.blogspot.com/2020/01/pentueet.html
* Aloitan kakan keräämisen tänään ja lähetän laboratorioon. Siellä testataan, tarvitseeko antaa matolääkettä emolle ja pennuille. Näin vältetään turhaa lääkitsemistä. Katso tästä tarkemmin TikTokista: kissalasungain0

 

14.1.2023

Tein neljä keittiögenetiikkavideota naamion periytymisestä. Kännykällä ne on helpoin katsoa TikTokista: kissalasungain0 .

Youtubesta ne löytävät esim. hakemalla nimellä: 

 

9.1.2023

Leena saattaa hyvinkin olla pieniin päin. Käytös on muuttunut siihen suuntaan. Harkitsen vielä, vienkö ultraan vai en. Oikea aika olisi kahden viikon päästä eli kun astumisesta on n. neljä viikkoa. 
 
Jos pentuja tulee aion jättää matolääkityksen kokonaan antamatta, jos Madoton? -tutkimuspaketin tuloksissa ei näy merkkiäkään loisista. Juttelin tänään asiasta eläinlääkäri Tiina Tanskasen kanssa (Troppi, Kangasala, Ruutana) ja jos kerään ulosteet ohjeen mukaan raskauden puolessa välissä eikä testi näytä matoja olevan, voi pennut jättää huoletta kokonaan madottamatta. Tietenkin, jos pentujen mahat turpoavat tai on ripulia tai muita oireita, täytyy asiaan vielä palata. Tämä on hyvä asia, sillä vastustan muutenkin turhia lääkityksiä. 
 
Kakan kerääminen, liuottaminen, puurouttaminen ja hämmentäminen ei välttämättä ole kaikkein miellyttävintä puuhaa, mutta kaikkea sitä omien pikku tiikereidensä hyvinvoinnin eteen tekee ja vielä hyvillä mielin. Tämä kakkahomma ajoittuu siis n. 2,4 viikon päähän. 

Tämän ohjeen mukaan pitää kerätä kakat.


 

3.1.2023

Kissalassamme on ehtinyt tapahtua paljon viimeisimmän postauksen jälkeen, joten kirjoitan asiat vain listaan. <3

  • Soman ja Tepon pennut kasvoivat ja lähtivät uusiin koteihin. 
  • Soman (Noxx Emberkit) pentu Chico muutti Eliisa Oralin SunaSultan-kissalaan Kotkaan.
  • Spok (Baila-Bailan Oh No Let's Go) sai pennut ihanan Riemun, IC Deraza Royal Rock-A-Berry, SIA n, (Eija Siikin upea kolli) kanssa. Nämä kolme lasta muuttivat uusiin koteihin No Niin Noita-akka Marika Grönmannille Poriin (Baila-Bailan), mutta Marikan liian aikaisen poismenon jälkeen Noita-akka eli Irma muutti Eija Siikille Kelmikerhon-kissalaan. No Niin No Niina eli Suna muutti Eliisan luo Kotkaan ja on saanut siellä jo kahdet vauvat, joista Leena eli SunaSultan Aleyna, kilpparinaamainen siamilaisvariantti muutti meille keväällä 2022.
  • Kissalaamme muutti Leena eli SunaSulta Aleyna. Kiitos ihana <3 Eliisa Oral tästä upeasta tytöstä. Leenan vanhemmat ovat omia kasvattejani eli Chico (Mörri Marley) ja Suna (No Niin No Niina).
  • Leena kävi viettämässä romanttista viikonloppua joulukuun 2022 lopussa Helsingissä Paula Jaakkolan kotona. Gigolona hänellä oli nuori toyboy Mummeli Gretaziho Angelo, bal b 21. Jos nuoriparin rakkaudesta sikisi muutakin kuin nautintoa, on pentuja tulossa maaliskuun alkupuolella. Kiitos Paula, että otit Leenan teille rakkauslomalle. <3
  • Leenan sisko SunaSultan Bihter valittiin BIS-pennuksi Karkkilan näyttelyssä 31.12.2022 ja Chico eli Sungain Mörri Marley hänen ja Leenan isä valmistui premieriksi 1.1.2023. Onnea heille, ihanille! <3

 

 

Leenan äiti Sungain No Niin No Niina eli Suna  (sia f) ja isä PR Sungain Mörri Marley eli Chico sekä Leena sisaruksineen SunaSultan-kissalassa Kotkassa, kuvaaja Eliisa Oral

Spokin toinen pentue eli N-pentua: No Niin No Niina, No Niin Noita-akka ja No Niin Onni

Leenan sisko SunaSultan Bihteri, osh n, olis Karkkilassa BIS-pentu 31.12.2022.
Kuvaaja Hilmi Oral

Leena eli Sunasultan Aleyna, sia f, kuvaaja Pauli Araneva

Leenan isä eli Chico, PR Sungain Mörri Marley, olh b 25 adoptioäitinsä Eliisa Oralin kanssa
kuva Hilmi Oral

 

 

22.6.2020

Somasta (Noxx Emberkit) on tullut emo❤️♥️. Hänen ja Tepon eli suklaanaamio balineesin, Frostnight's Paint Your Sky With Rainbown lapset syntyivät viime yönä. Pesässä tuhisee viisi suklaalta näyttävää kuviollista itämaista. Synnytys meni erittäin hyvin ja Soma on huolehtiva äiti.

M-pentueen sukutaulun näet täältä.  Somppeliinista näet lisää tietoja täältä.    

Olemme harkinneet pentujen nimiksi suomalaisia poliitikkoja esim. Sungain Martti Ahtisaari ja Mauno Koivisto. 😂🤪🤣

     
Teppo eli Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow, bal b
Suuret kiitokset Mirkka, että annoit tämän rakkauden syttyä. 

10.5.2020

Soman ja Tepon ❤️♥️💗❣️💓tulinen rakkaus 🔥 tuottanee tulosta. ♥️❣️💓💗
Soman tisut ovat terhistyneet. Nyt vain peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin.

Teppo eli komea prinssi on suklaanaamio balineesi, Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow. Sukutaulun näet täältä.  Somppeliinista näet lisää tietoja täältä.    
Jos onni suosii, vauvelit näkevät päivänvalon n. 24.6. Vauvelit voivat olla lyhytkarvaisia variantteja eli siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja tai pitkäkarvaisia eli balineeseja ja itämaisia pitkäkarvoja. Väreinä vain diluutioita eli suklaita ja liloja, naamiolla tai ilman ja kuvioilla tai ilman. 💓💗♥️❤️💖♥️ ❣️ 💗 💖 💝 💌 💘 ♥️ 💋 

     
Teppo eli Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow, bal b


2.5.2020

Julkaisin Youtubessa ohjeen kissojen ruokinnasta: 

18.4.2020

Soma on viettämässä romanttista seksiviikonloppua Sastamalassa. Rakkaus on leimahtunut.<3 <3 <3
Soman komea prinssi on suklaanaamio balineesi, Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow. Sukutaulun näet täältä.  Somppeliinista näet lisää tietoja täältä.    

    
Teppo eli Frostnight's Paint Your Sky With Rainbow, bal b
Suuret kiitokset Mirkka, että annoit tämän rakkauden syttyä. 

2.2.2020

Spokin Ja Paten pennut syntyivät. Niistä tarkemmin Pentueet-tekstissä.

29.11.2019

Spokin sulhanen on Pate eli Fi*Arhantin Patrick L. sia a
Paten ja Spokin lemmenloma onnistui hyvin. Pari kujerteli toisilleen yhtenään ja jos Spokin laittoi hetkeksi toiseen huoneeseen lepäämään, alkoi rakkaan kutsumishuudot kaikua läpi huoneiston. Oli ihanaa seurata rakastuneen parin helliä kosketuksia, nuolaisuja ja maukaisuja.

Tästä näpäyttämällä näet Spokin ja Paten helliä hetkiä. <3

Pate osoittautui erittäin ihanaksi kolliksi luonteeltaan. Kehräsi kaikille ihmisillä, oli luottavainen ja sopuisa. Pate puhdisti hartaasti nuolemalla Venla-tyttäreni hiuksia. Sitähän ei voinut hymyilemättä katsella. Poika on niin ihanan rakastava ja hellä kolleroinen. :) <3

Tänä näpäyttämällä näet, kuinka Pate pesee Venlan tukkaa.

Hän oli myös Spokille ymmärtäväinen, jaksoi kujerrella ja liehitellä tuntikausia kokematonta tyttöä. Kärsivällisyys myös palkittiin ja Pate voitti Spokin sydämen.

Mahdolliset rakkauden hedelmät alkavat antaa merkkejä n. kolmen viikon päästä. Silloin pitäisi alkaa nisien punertua ja hiukan turvota.  Vauveleiden sukutaulu onkin melkoinen, sillä suku on varsin laaja ja  monipuolinen eikä sukusiitosta ole lainkaan. Patrikin isän suku on englantilaista Madfet-linjaa, isä tosin kävi syntymässä Tsekeissä ja äidin perinteistä Arhantin linjaa. Spok taas on aivan toisista linjoista Baila-Bailan kissalasta, jonka sukutauluista ei löydy muita kuin siamilaisia. Spokin isän suku on suomalaiskissojen taustalla äärimmäisen harvinainen. Sukutaulu on Pennut-otsikon alla.

26.11.2019

Hain Paten eilen ja illalla pariskunta tutustui toisiinsa. Kovasti maukuivat ja kurnuttivat eli kertoivat toisillensa omia ajatuksiaan ja toiveitaan. Niinhän sitä tutustutaan. :)

Yöllä olivat ilmeisesti jo hyviä tuttuja, koska rakkaus syveni intohimoksi ja aamulla käyttäytyivät kuin vanha sopuisa pariskunta. On ollut kyllä jännittävää seurata tätä näytelmää.

14.11.2019

Hei!

Kissalassamme on häitä suunnitteilla. Komea sininaamio kollipoika Pate eli Fi*Arhantin Patrick L. on juuri nyt Spokin luona kyläilemässä ja hääkellot kilkattavat. Suuret kiitokset Anneli Nummelinille, että antoi Paten meille kyläilemään ja Spokia viettelemään.
Jos rakkaus tuottaa hedelmää, on pentuja tulossa viikolla 9 (2019).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Leena eli Sunasultan Aleyna, sia f (var)

  Leena eli Sunasultan Aleyna, sia f, kuva Pauli Araneva s.2022 Leena on ainoa leikkaamaton kissamme ja hänelle on suunnitteilla pentuja vuo...